Maskinpartner's historie

Fusion
Den 1. januar 2003 fusionerede Løvlund Maskinforretning A/S ved Billund og Maskinhuset Vejle A/S til Maskinpartner A/S. Samtidig blev Lind og Kruse A/S i Bredsten købt ind i selskabet.

Løvlund Maskinforretning A/S startede i 1962.
Maskinhuset Vejle A/S har rødder tilbage fra 1981.

For at kunne leve op til de krav moderne landbrug, maskinstationer, entreprenørvirksomheder, industrien samt amter og kommuner stiller, blev det besluttet at fusionere virksomhederne i 2003.

Maskinpartner A/S findes således på 2 adresser i dag, og kan servicere kunder i et stort område af øst- og midtjylland med 15 servicevogne. Vi har også værkstedsfaciliteter og reservedelsfunktoner i de 2 afdelinger, og kan ligeledes servicere vore kunder ude i marken.

Med fusionen har vi skabt et godt fundament til fremtidens entreprenør- og landbrugsmaskineforretning.
Personale og ejerkreds
Maskinpartner har mange medarbejdere med lang anciennitet og stor kompetencer. Medarbejderne bliver løbende efteruddannet indenfor deres specialistområder. Vi udnytter hinandens stærke sider, og bruger den store viden på tværs af alle afdelinger.

Ejerkredsen består i dag af salgsdirektør Lars Jensen og adm. direktør Carsten Mølby.
Kernekompetencer
Maskinpartner beskæftiger sig med salg og service af traktorer, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner, Vi har særligt specialiseret os i salg og service af traktorer, mejetærskere, pressere, selvkørende finsnittere, vandingsmaskiner, landbrugsredskaber og industrimaskiner.
Forretningspartnere
Maskinpartner er forhandler af branchens stærkeste mærker som:
-New Holland traktorer og høstmaskiner
-New Holland industrimaskiner
-Kverneland redskabsprodukter


New Holland er en del af CNH gruppen, som er en af verdens største producent af traktorer og høstmaskiner.